November er traditionelt måneden med kurser og møder

I sidste weekend var der kamp om forbundets projektorer, så Power Point-filerne kunne få liv på det hvide lærred.

Kortudvalget have træf for kortkonsulenter i Vordringborg, Eliteudvalget var til samling i Silkeborg og Breddeudvalget lavede kampagnekursus i Odense. Det hele passede pænt sammen så deltagerne fra Vordingborg og Odense havde muligheden for at deltage i årets sidste store løb, Jættemilen.

Ser vi fremad byder den kommende weekend på et heldagsmøde for HB og de næste uger på de tre klubledermøder i kredsene med eftersnak. Alle spændende møder med opsamling på årets begivenheder, men mest af alt med blikket rettet fremad.

Det er jo sådan: …at fortiden kan vi tage ved lære af, men ikke forandre. Det er fremtiden vi kan gøre noget ved. .

Til møderne ligger der solide oplæg om styring af vores fælles fremtid via struktur og økonomi. Vi har brug for at stå tæt sammen her ved indgangen til det vigtigste år i forbundets historie. WOC2006 giver os nye muligheder, hvis vi formår at gribe dem. Hvad nytter det at vi slår på stortrommen, hvis ikke ingen vil holde takten og mange af vores egne slet ikke gider kikke på eller være med?.

Derfor er det spændende møder der venter os. HB-mødet på lørdag kl. 10.00 i Nyborg. Eftersnak i Sydkredsen mandag den 21. november kl. 19.00 i Kolding, Østkredsen onsdag den 23. november kl. 19.00 i Roskilde og Nordkredsen onsdagen den 30. november kl. 19.00 i Silkeborg.

4 møder der skal se fremad og kvalificere den politiske proces. Vi skal se frem imod repræsentantskabsmøderne ved indgangen til WOC året.

Det er faktisk mange timer og kræfter vi investre i disse møder. Det er derfor altid vigtigt at vi ikke fortaber os i småting, men fastholder og kvalificere debatten på de store linier. Især dem der peger fremad. Det bliver spændende. Jeg vil som den eneste opleve dem alle. Jeg gælder mig til at se Jer uden sved og grannåle i håret … men med lys i øjnene, som alle ildsjæle jo har.

Læs og print "strukturkommissionens" anbefalinger via link herunder. (bemærk den udgave der er gengivet i orienteringsløb.dk er IKKE fuldstændig og delvis fejlagtig)

http://www.schm.dk/vedtag/nystruktur2005.pdf

DOF på Facebook

Sponsorer

Cowi
Trimtex
Sportident
Løberen
Silva
Klinik
Godik
Sportlyzer
Grafisktrykcenter

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF