Vm i mtb-o - mellemdistance

| Administrator | Nyheder 2005

Vi kan godt være med!!

Første konkurrencedag til MTB-O-VM er forbi og med absolut opmuntrende resultater.

Bedste placering var Søren Strunges 14. plads, som endda skal ses i lyset af, at Søren punkterede ca. 1 km foer maal. Med så kort tilbage var det optimale for ham at løbe den resterende del af banen med cyklen, og herved tabte han ca. 2 min og en ellers sikker top 10 placering.

Ærgeligt for Soeren, men opmuntrende at se, at han er meget tæt på verdenseliten. Dette blev også understreget undervejs på banen, hvor han efter et uheldigt vejvalg blev indhentet af den senere bronzevinder Mika Tervala, Finland.

Søren satte ham af igen og holdt ham bag sig resten af vejen trods punkteringen til slut.

Bestemt en godkendt og opmuntrende præstation.

Lasse Brun Pedersen og Claus Stallknecht blev henholdsvis nr. 24 og 27 efter udmærkede præstationer. Begge havde et dårligt vejvalg undervejs, og den slags koster dyrt i de kuperede terrænner omkring Banska Bystrica.

Men begge var tilfredse med deres debut og kan også skimte verdenseliten.

Torbjørn Gasbjerg blev nr. 53, og han var bestemt ikke tilfreds med sin indsats. Et decideret bom midt på banen blev dyrt. Torbjørn koerte ud ad en forkert sti og måtte vende om, da det gik op for ham. Hans opmuntring er, at han indtil den fatale fejl var glimrende med.

Banen blev vundet af russeren Ruslan Gritsan 1 minut foran Jaroslav Rygl fra Tjekkiet.

Hos damerne vandt Michaela Gigon fra Østrig. Danmark havde ingen deltagere i dameklassen.