Tre divisionsmatcher i Nyrup Hegn.

KFIU afviklede lørdag hele tre divisionsmatcher i Nyrup Hegn.

I 2. division var der ikke spænding i en eneste match. Tisvilde Hegn OK vandt i meget overbevisende stil over de tre modstandere fra Ballerup OK, Allerød OK og Søllerød OK. Så kredsens nordligste klub er på vej tilbage til 1. division, hvor de sidst var i 2003.
Sidste års nedrykker fra 1. division, Ballerup OK, vandt to sejre; medens der på forhånd var spænding om udfaldet mellem nyoprykkerne Allerød OK og Søllerød OK, der har været fast inventar i 2. division siden 1998. Men Allerød OK vandt overbevisende 96–77, og Søllerød OK er nu i overhængende fare for at rykke ned i 3. division for første gang.

Synes der at mangle spænding i 2. division – blev det noget mere jævnbyrdigt i 4. division. OK Midtvest (som er OK Sorø, OC Slagelse og Haslev OK) hentede to sejre over OK Skærmen og Kildeholm OK – men ”kun” uafgjort 51-51 mod Lyngby OK. Men da OK Skærmen samtidig besejrede Lyngby OK er stillingen, at OK Midtvest har 5 point, OK Skærmen 4 point og Lyngby OK 3 point. Så alt er åben i topstriden. Derimod får Kildeholm OK med 0 point det svært i deres anden sæson i 4. division.

I 5. division lagde Holbæk OK sig i spidsen med tre sejre over O 63/Nykøbing/Maribo, Hvalsø OK og OK SG. Især det forhold, at kun Holbæk OK var i stand til at stille med dameløbere på bane 2B blev afgørende. Holbæk OK var senest i 4. division i 2003 og er godt på vej tilbage. Hvalsø OK og OK SG løb lige op, og må så i anden runde afgøre, hvem der skal redde livet i 5. division.

Morten Jensen
Lokalredaktør

DOF på Facebook

Sponsorer

Cowi
Trimtex
Sportident
Løberen
Silva
Klinik
Godik
Sportlyzer
Grafisktrykcenter

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF