Styregruppen for det nye indsatsområde er ved at blive sammensat - Der er stadig muligheder for at melde sig.

På repræsentantskabsmødet blev det besluttet at:

at der straks nedsættes en tværgående styregruppe, der indenfor de ovennævnte rammer leder indsatsområdet under reference til generalsekretæren/HB.
I styregruppen deltager repræsentanter fra Bredde, Børn & Unge, Staben samt klubber.
Opgaverne løses i projektgrupper, der gerne må være geografisk sammensat, så arbejdet kan blive effektivt, frem for geografisk repræsentativt.

På det efterfølgende HB-møde besluttede HB:

at bede interesserede melde sig til styregruppen for det nye indsatsfelt og at styregruppen som sin første opgave skal beskrive de tiltag der vælges ud i en nærmere projektplan. LV, Jesper Lysgaard og PS følger op.

Flere har på opfordring sagt ja, til at deltage i arbejdet enten i selve styregruppen, der bl.a. skal godkende ansøgninger til breddepuljen, eller i nogle af de projekter, der allerede er omtalt i udviklingsgruppens anbefalinger.
Du har stadig chancen for at melde dig til styregruppen eller en projektgruppen. Læs mere om mulige projekter i det kommende nummer af O-posten.

Er du interesseret - kontakt straks Preben Schmidt, mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. , telefon 75 45 15 63 eller 22 96 08 47.

DOF på Facebook

Sponsorer

Cowi
Trimtex
Sportident
Løberen
Silva
Klinik
Godik
Sportlyzer
Grafisktrykcenter

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF