Elitegruppen har i den forgangne uge gennemført en benhård træningslejr under sydlige himmelstrøg. Læs opskriften!

En god vinteropskrift med årstidens råvarer.

Antal kuverter: Mere end nok til 12 personer.

Tilberedningsperiode: 6.-13. februar 2005

Ingredienser:
9 elite-o-løbere (friske)
1 posthund (renset)
1 massør (stærk)
1 landstræner (halvfed)
1 vulkanø (med top på)
1 tsk maveforgiftning
Mælkesyre

1. Vulkanøen varmes op til ca. 18 grader (skal påbegyndes 4,5 milliarder år før tilberedning).
2. De friske elite-o-løbere udvælges med omhu, husk at checke for slag/stød-skader, - hvis du ikke kan skaffe friske må du tage de koncentrerede.
3. Løberne opvarmes, gennemsteges og fatigueres 3 gange om dagen. (kl.07.45, kl. 10.45 og kl. 16.00).
4. Med massøren æltes løberne grundigt igennem.
5. Tilsæt ca. 20 MJ energi og 5 liter væske pr. løber pr. dag
6. Lad dem hvile 9 timer.
7. Gentag pkt 3, 4, 5 og 6 hver dag i én uge.
8. Under tilberedningen holdes der fokus på stigningen, - mellem 800 og 1500 meter pr. løber pr. dag.
9. Krydres med 1 tsk maveforgiftning og smages til med mælkesyre.
10. Sørg for at holde posthunden beskæftiget, - helst udendørs, da den kan afgive en stærk lugt.

Den effektive tilberedningstid pr. løber ligger mellem 17 og 24 timer.
Retten tilberedes om vinteren og serveres rygende varm og knivskarp ved festlige lejligheder (mesterskaber og lignende).

DOF på Facebook

Sponsorer

Cowi
Trimtex
Sportident
Løberen
Silva
Klinik
Godik
Sportlyzer
Grafisktrykcenter

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF