Flemming Serritslev, DBU, skulle i morgen aften, den 4. januar, have skudt DOF's talentudviklingsprojekt igang. Det må desværre aflyses pga for ringe tilmelding.

Flemming Serritslev, U-21 træner og DBU's talentudviklingsansvarlige, skulle i morgen aften, den 4. januar, have skudt DOF's talentudviklingsprojekt i gang i Jelling.
På trods af kraftig annoncering på forbundets hjemmeside og mange direkte mails til formodet interesserede, har vi desværre måttet aflyse dette spændende møde pga for ringe tilmelding -fire - udover talentudviklingstræneren og sportschefen.

Når mødet var blevet berammet til denne uge, var det bestemt ud fra Flemming Serritslevs kalender her i januar.
Flemming Serritslev er dog villig til at stille op igen på et senere tidpunkt i løbet af foråret.

Denne aflysning bremser dog ikke DOF's talentudviklingsprojekt, og det er fortsat målet, at der skal etableres en talentudviklingsgruppe i løbet af de kommende par måneder, som arbejder med emner for ungdoms- og juniorløberne.

Jan Scheel er fortsat meget interesseret i at høre fra alle, der har konkrete ideer eller tanker, der kan fremme dansk ungdomsorientering.
Jan Scheel tlf: 9839 3959, mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

DOF på Facebook

Sponsorer

Cowi
Trimtex
Sportident
Løberen
Silva
Klinik
Godik
Sportlyzer
Grafisktrykcenter

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF