Vi er tæt på - Stævneskalender 2007 klar til offentliggørelse....

I morgen mandag samles planudvalget i Odense for at lægge den sidste hånd på stævnekalender 2007.

Det fremgår af adgangsbekendtgørelsen at vi ikke må offentliggøre stævner før tilladelse er givet. Planudvalget har nu over det seneste år arbejdet på at koordinere de mange stævner, som klubberne byder ind på.

Det er lidt af et korthus, når både elitekalenderen, DM stævner, divisionsmatcher og øvrige A stævner skal falde i hak. Det er ikke blevet nemmere af at VM ligger i september og skolernes sommerferie er flyttet en uge hen i august

Det er et dårligt bytte, da vi ikke kan komme i skovene fra maj til juli på grund af yngletid og stadig er udelukket fra 1. oktober på grund af jagt. I fremtiden må vi finde os i at der ligger stævner i slutningen af skolernes sommerferie ultimo august.

Hvorfor er sommerferien hellig, når vi i Påsken kan samle op imod 2.000 til stævner i feriedage, kunne man spørge. Måske er det en kvalitet at lægge stævner, hvor børnene har fri, for de voksnes sommerferie er jo ikke flyttet af den grund.

Endelig bør det overvejes om ikke DM kalenderen bør nytænkes. Der er trængsel i efteråret. Vi har fået flere discipliner med sprint og mellem. Måske bør DM ultralang flyttes til foråret og mindst 2 runder af Danmarksturneringen gøre det samme.

Men alt dette tager ikke fokus væk fra forårets to store. Først 3 dages i Påsken og derefter NOC en TOUR og Run on Rocks i maj i forbindelse med NOC 2007 på Bornholm. Unikket tilbud til familie- eller klubture til nogle af Danmarks bedste terræner.

Har du meldt dig. Det er billigere hvis du melder dig inden 1. december


DOF på Facebook

Sponsorer

Cowi
Trimtex
Sportident
Løberen
Silva
Klinik
Godik
Sportlyzer
Grafisktrykcenter

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF