DM for klubhold uden overraskelser

Der var ingen overraskelser i årets DM for klubhold, der endte nøjagtig lige som sidste år, med FIF Hillerød som sikre vindere, foran Silkeborg på en sikker sølv-plads og Kolding på en lige så sikker bronze-plads.
Med 134 tilmeldte løbere stillede FIF Hillerød med et hold der var større end de 2 jyske klubber tilsammen, så ingen havde på forhånd forventet den store konkurrence om sejren. FIF grundlagde sejren på bane 1, 2A og 2B som blev vundet temmelig suverænt. Både Silkeborg og Kolding manglede en håndfuld af de løbere, der normalt tæller mange points, og i sidste ende var forskellen næsten lige så stor som sidste år - med en marginal forbedring fra sydjydernes side.
Af individuelle resultater noterer man sig en flot sejr til Rasmus Djurhuus, FIF, på bane 1, mens Dorte Dahl slog Anne Konring, begge FIF, knebent på bane 2B. På bane 2A delte Bo Simonsen og Lars Konradsen, begge FIF, sejren mens Silkeborg fik klassesejre på bane 3A ved Knud Fjordvald og bane 4 ved Ingrid Johannsen. Signe Klinting, FIF, vandt bane 3B foran Ida Bobach, Silkeborg.
Dagens dyst og resultater beviser til fulde at de annoncerede reglementsændringer i divisionsturneringen er ret påkrævede. Fra næste år vil der ske en ændring i klasse-inddeling og point-tildeling, ligesom landsfinalen vil få deltagelse af både nr. 1 og 2 fra hver kreds. Men mon ikke dagens deltagende klubber også vil være at finde i næste års finale.
Allerød stod for et fint afviklet løb, skoven var passende til arrangementet, kortet var godt og banerne var fine og vejret var perfekt.

Af Per Eg.

DOF på Facebook

Sponsorer

Cowi
Trimtex
Sportident
Løberen
Silva
Klinik
Godik
Sportlyzer
Grafisktrykcenter

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF