Det er ikke bare HKH Kronprinsen, der kommer og besøger WOC 2006 og som kræver opmærksomhed.


VIP lyder måske som luksus. Men det er det ikke, når op imod 200 særlige gæster skal serviceres.
Arrangørerne og forbundet er gået sammen om at indbyde bredt.

Vi ønsker at bruge VM til at knytte kontakter til de mange beslutningstagere i lokalpolitik, i sportens verden, blandt vore sponsorer og ikke mindst blandt skovens folk. Vi har således indbudt mere end 150 skovejere og skovadministratorer til at følge VM på tæt hold.

Endelig er vores internationale gæster fra IOF og de nationale forbund indbudt til at besøge det særlige VIP område på stævnepladserne, ligesom en håndfuld klubber har formået at trække deres eksterne kontakter med til WOC 2006.

Alle DOF’fer er en del af værtskabet
Fra forbundet er medlemmer af hovedbestyrelsen og ansatte samt en forholdsvis snæver kreds af personer med særlige arbejdsopgaver indbudt. De er alle en del af værtskabet, og skal tage sig af de mange eksterne gæster.

Det er vigtigt at vi ikke bare indbyder vores gæster, men også at de kommer hjem med stor oplevelse. Derfor skal der være nogle der kan fortælle om sporten og vise tilrette.

Så VIP teltet er ikke bare for de særligt udvalgte. Nej, det er under WOC 2006 et seriøst stykke arbejde på at pleje kontakter med mennesker, der betyder noget for vores sport i det daglige.

Vi håber på forståelse for opgaven, også fra dig der ikke har fået et adgangstegn.

DOF på Facebook

Sponsorer

Cowi
Trimtex
Sportident
Løberen
Silva
Klinik
Godik
Sportlyzer
Grafisktrykcenter

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF