Læs om VM og JVM og alt det der følger med. Læs hele bladet på nettet allerede nu.

Vi er klar til festen. Helt klar.

Der er noget at fejre allerede. JVM gav topresultater og perspektiver for fremtiden. VM er lige oppe bag bakketoppen, og en storslået udsigt venter os...

Det er allerede stort og bliver spændende om alt det, vi har lagt kræfter i over lang tid, vil lykkes. Det gør det kun hvis vi alle bidrager. Sådan er det med alt i vores sport. Intet kommer af ingenting. Ingen gør det for os.

Vi har kun os selv at takke for succes eller fiasko. Jeg tror på succes. Der er simpelthen så mange gode ting igang, så det alene er en succes.

Læs om de unges fantstiske JVM. Om Sørens Guld og Signes Bronze og de mange podie- og top 10- og top 20 pladser. Bare så sejt.

Læs også om vores senior landshold. Dem der skal ud og slås for metal til Danmark. Om dem hver i sær og dem der står bag.

Læs om breddesatsningen. Snup de gode ideer og brug dem. De er gratis. Vi skal blive flere. Det er i efteråret vi alle skal sige goddag til de nye. Vi skal alle være nærværende, åbne og hjælpsomme.

Flere medlemmer syrker os alle. Flere til at løbe de løb vi laver. Flere til at hjælpe til, når det gælder og flere til at skabe stemning og økonomi i det vi gør sammen.

Tag godt imod - det dygfriske orientering.dk.

Det er på vej med posten - og kan læses via link herunder. (Det gør du ved at trykke på forsiden af bladet, når du har åbnet bladets hjemmeside. Bladet fylder 4 MB og ligger som en pdf-fil)

http://www.orienteringsløb.dk/

DOF på Facebook

Sponsorer

Cowi
Trimtex
Sportident
Løberen
Silva
Klinik
Godik
Sportlyzer
Grafisktrykcenter

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF