VM-udtagelsesløbenes anden dag på mellemdistancen gav igen sejr til Anne Konring Olesen, FIF Hillerød hos damerne, mens Carsten Jørgensen, Tisvilde Hegn OK viste ”gammel” styrke hos herrerne

Det var en meget glad Carsten Jørgensen, der som en af de sidst startende kom i mål i dagens suverænt bedste tid i herreklassen, godt et minut foran dagens to’er Chris Terkelsen.
- ”Jeg forsøgte at angribe og løbe aggressivt fra starten. Det er første gang, i jeg ved ikke hvor lang tid, at jeg har følt mig så stærk og rigtig skarp”, sagde en tydeligt tilfreds Carsten Jørgensen efter løbet – ”jeg blev lidt træt til sidst på banen, men det lykkedes at holde sammen på orienteringen helt hjem”.
Ingen var i dag i tvivl om, at det var den ”gamle - farlig for enhver”, Carsten Jørgensen, vi havde set i aktion. Selv håber han på, at formen og orienteringen bliver endnu en tand bedre før VM går løs om 14 dage.

Anne Konring Olesen var også i dag en sikker vinder i dameklassen. Hun mente dog ikke hendes i løb i dag, som dametræneren gjorde om hendes sprintløb i går, at det var verdensklasse.
- ”Jeg er fysisk rigtig godt kørende, men mit flyd i dag var ikke godt nok. Jeg havde for mange små svaj og bommede regulært post seks med ca. et minut”, var Annes kommentar efter løbet, og sluttede med et smil – ”men naturligvis får jeg styr på det på den lange distance i morgen”.

Som på lørdagens sprintdistance var der tæt kamp om dameklassens næste pladser. I dag blev Signe Søes to’er og Helene Hausner tre’er. Signe havde haft en lidt tøvende og usikker start og var kun otter på første radio. – ”Det er jeg ikke tilfreds med, men på den sidste del af banen gik det udmærket”, var Signes kommentar. Helene var i det store hele tilfreds med sit løb, selvom hun nok følte, at der manglede lidt overskud. –”Jeg har haft utroligt travlt på mit arbejde de seneste 14 dage, så jeg glæder mig rigtigt meget til at holde ferie fra nu af og til VM.

Resultater
Damer, 4.8 km
1.\tAnne Konring Olesen, FIF HIllerød 31.45
2.\tSigne Søes, OK Pan, Århus 32.57
3.\tHelene Hausner, OK Øst, Birkerød 33.05
4.\tAne Linde, OK Pan, Århus 33.17
5.\tYvonne Fjordside, OK Pan, Århus 34.52

Herrer, 6.0 km
1.\tCarsten Jørgensen, Tisvilde Hegn OK 30.35
2.\tChris Terkelsen, Farum OK 31.56
3.\tClaus Bloch, OK Pan, Århus 32.19
4.\tRasmus Søes, Farum OK 32.24
5.\tChristian Nielsen, Fåborg OK 32.28http://www.woc2006.dk/training

DOF på Facebook

Sponsorer

Trimtex
Løberen
   Silva

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF
OCAD