Skip to main content

Suveræne FIF Hillerød

| Administrator | Nyheder 2006

Første runde i Østkredsens 1. division.

Søndag blev første runde i Østkredsens 1. division afviklet i Valborup. Hvalsø OK stod for et flot gennemført arrangement.
FIF Hillerød er forsvarende sjællandsk og dansk holdmester, og det bliver svært at se, hvem der kan slå dem af tronen. Med Hillerød-løbere på de fem første pladser på bane 1 – så var der tre gange 29-10 hjemme i pointregnskabet. Og med Anne Konring Olesen og Signe Klinting som vindere af hhv bane 2B og bane 3 B – så var der ikke meget at stille op for OK Øst (109-67), OK Roskilde (113-71) og Tisvilde Hegn OK (108-75).
Men ellers var det Tisvilde Hegn OK, der gjorde sig mest positiv bemærket. Fire gange tidligere har klubben forsøgt sig i 1. division – for altid at rykke ud med det samme igen. Nu ser det dog ud til at kunne lykkes for nordsjællænderne at overleve en debutsæson i 1. division, da både OK Øst (100-77) og OK Roskilde (101-83) blev sikkert besejret.
I bunden af divisionen lykkedes det OK Øst at slå OK Roskilde snævert 92-88.

Stillingen efter 1. runde: FIF Hillerød 6 point; Tisvilde Hegn OK 4 point; OK Øst Birkerød 2 point; OK Roskilde 0 point.
Anden runde løbes 2. september i Teglstrup Hegn – kun 15 dage før DM finalen.

Morten Jensen
Lokalredaktør