Efter 27 lektioners teori og praksis over tre moduler modtog de nye Klubinstruktører i går deres kursusbevis

DOF fik i går - lørdag den 20. maj - 43 nye Klubinstruktører.
Holdet, der i går modtog bevis på gennemført Klubtruktør-uddannelse, er det første hold, der har gennemgået DOF's nye træneruddannelse, Niveau I.

Kursets sidste lektion var evaluering af uddannelsen og her blev deltagerne bl.a. spurgt om de ville anbefale uddannelsen hjemme i deres egen klub.
Af de 36 kursister, der var med på dette afsluttende modul svarede de 32 JA til at ville gå hjem i egen klub og anbefale uddannelsen!

Valget med at afvikle kurset på og i et samarbejde Himmelbjergegnens Natur- og Idrætsefterskole fik megen ros både fra de garvede klubfolk og efterskoleeleverne - mixet har bestået af 18 efterskoleelever og 25 klubfolk. -"Det er inspirende at være sammen med de unge", siger de ældre. - "Vi kan lære meget af de gamle", siger efterskoleeleverne.

På spørgsmålet om deltagerne ville gå videre på DOF's træneruddannelse Niveau II, Klubtræner- uddannelsen, var der i alt 14 der svarede JA.

Der er derfor al mulig opbakning til, at den uddannelsesgruppe, der har stået for udvikling og afvikling af forbundets første Klubinstruktør-uddannelsen hurtigt får samlet op på hele evalueringen og meldt kursus dage ud for et nyt tilbud for den kommende sæson 06/07.

Tilbagemeldingen fra deltagerne giver ligeledes også basis for i den kommende sæson at udbyde træneruddannelsens niveau II, Klubtræner-uddannelse.

DOF på Facebook

Sponsorer

Cowi
Trimtex
Sportident
Løberen
Silva
Klinik
Godik
Sportlyzer
Grafisktrykcenter

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF