En del har efterlyst en ny 2006 blanket til afregninjg af kørsel og rejse. Nu er den klar.

En del har efterlyst en ny 2006 blanket til afregning af kørsel og rejse. Nu er blanketten og en lille vejledning klar. Begge dele kan hentes her på hjemmesiden.

Samtidig er der lavet en lille vejledning, som omfatter alle brugere af blanketten. Der gælder således for 2006 de samme regler for afregninger, for alle dele af forbundet.

Det indskærpes i vejledningen at der skal bruges en blanket pr. aktivitet, pr. deltager. Vi vil så fra bogholderiets side betale via homebanking ud fra hver enkel blanket. Herved kan alle følge med i, hvad de får afregning for.

Der foretages betalinger alle mandage og torsdage. Det forudsætter at bilagsmaterialet er i orden, hvilket vil sige: Er udfyldt korrekt og sendt via påtegning af den aktivitetsansvarlige til bogholderiet i Esbjerg.

Der er sat en frist på 14 dage til at få tingen frem. Men det anbefales at du bare gør det med det samme, og at I måske på selve mødet, samlingen eller kurset, får tingen udfyldt og påtegnet. Hvis der kommer til at mangle et bilag, fordi returbilletten også skal bruges på hjemrejsen, må den eftersendes til den aktivitetsansvarlige.

Se også de andre blanketter under: Forbundet -> Biblioteket -> Blanketter

God rejse !

http://www.do-f.dk/forbund/dok/blanket/

DOF på Facebook

Sponsorer

Cowi
Trimtex
Sportident
Løberen
Silva
Klinik
Godik
Sportlyzer
Grafisktrykcenter

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF