Skip to main content

KC-træner søges til KC Århus

| Administrator | Nyheder 2006

Et spændende job er blevet ledigt i KC Århus. Stillingen ønsket besat snarest.

Et spændende job er blevet ledigt i KC Århus. Thomas Hjerrild, KC træner i Århus har ønsket at stoppe, hvorfor stillingen nu opslås. Stillingen ønskes besat snarest.
Med et VM i Danmark i 2006 i Århus har vi fra efterår 2005 oplevet, at flere løbere er vendt tilbage til Århus, ligesom unge eliteløbere er flyttet til byen for at studere. Der er derfor et særdeles godt og ambitiøst løbermateriale.
KC-Århus vil ligeledes i perioden frem mod VM blive omdrejningspunkt for en serie af ”højprofilerede” o-tekniske VM-træninger. Til disse træninger indbydes alle i DOF’s bruttogrupper.

KC-trænerens arbejdsområder:
I samarbejde med landstræneren ansvarlig for overordnet træningsplanlægning for KC- løbere.
Landstræneren kommer med overordnet oplæg til KC-træningsplanen to gange årligt.

Udarbejdelse af ½ årlig sæsonplan for KC aktiviteter, der sendes til KC-styregruppe og DOF’s landstræner.

Planlægning, gennemførsel og opfølgning af den ugentlige træning, i henhold til oplægget aftalt med landstræneren. Rammen er to ugentlige træninger, - en o-teknisk træning og styrketræning.
Til den ugentlige ramme kommer otte programsatte årlige løbetest, hvor forbundets gruppetrænere vil være med.

Bidrage med planlægning af den tekniske træning i forbindelse med træningsture.

Gennemføre løbersamtale for hver ny potentiel KC-løber, der ikke er i forbundets elite- eller U-25-gruppe og lave indstilling til landstræneren.
I samarbejde med landstræneren at gennemføre en årlig udviklingssamtale + en årlig opfølgningssamtale med de KC-løbere, der ikke er i forbundets elite- eller U-25-gruppe. Herunder udarbejde individuelle målsætninger for disse løbere.

Være i jævnlig dialog med landstræner og gruppetrænere i forhold til de KC-løbere, der er med i DOF’s Elite- eller U-25 gruppe, herunder særligt rapportere afvigelser og ændringer af træningstilbud i forhold til planlagt, samt rapportere om afvigelser i status hos den enkelte udøver (sygdom, skader etc.)

Udarbejdelse af fremmødestatistik.
Deltage i de uddannelsestilbud forbundet eller Team Danmark tilbyder.
KC-træneren indgår i KC-styregruppe.

Team Danmark støtter KC Århus og skal godkende KC træneren, men ansættelse sker i OK Pan. Evt. klubrelaterede spørgsmål rettes til Ebbe Nielsen, formand for OK Pans eliteudvalg (tlf: 2835 1948), mens landstræner Jakob Ødum (tlf. 2144 6454) besvarer spørgsmål af faglig art.
Ansøgning eller interessetilkendegivelse senest onsdag den 1. februar til sportschef K. K. Terkelsen, tlf. 7587 1705/2339 3517 eller mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.