Der var ingen tvivl blandt Dansk Orienterings-Forbunds medlemmer - Chris Terkelsen er Årets Orienteringsløber 2005.

Medlemmerne har i december måned via forbundets hjemmeside kunnet afgive deres stemme på de indstillede kandidater, der udover VM-sølvvinderen og World Cup fireren, Chris Terkelsen var Anne Konring Olesen, sammenlagt nr. 15 i årets World Cup individuelt, Herrestafetholdet sammenlagt nr. fire i årets World Cup stafet og endelig det danske Juniorstafethold, som blev nr. fem ved Junior VM i Schweiz.
Chris Terkelsen fik mere end 75% af de afgivne stemmer.

I alt er der afgivet 273 stemmer, hvor Chris Terkelsen fik 209, Anne Konring Olesen fik 39, Juniorstafetholdet 23 og Herrestafetholdet 2.
Afstemningsformen betyder, at den, der får flest stemmer i en kreds, får 3 point, næstflest 2 point og tredjeflest 1 point.
Chris Terkelsen fik maksimum i alle tre kredse og sluttede således med ni point, Anne Konring Olesen sluttede med fem point og Juniorlandsholdet med fire point.

Der er blandt de medlemmer, der har afgivet stemme trukket lod om fem gavekort på 100 kr til en o-butik efter eget valg.
De fem heldige er:
Svend Erik Jensen, OK Skærmen
Jamie Stevenson, Tisvilde Hegn OK
Anne Assenholm, Kolding OK
Line Søderlund, Farum OK
Camilla Meyer, OK Roskilde

De fem vil få fremsendt gavekort i den nærmeste tid.

Hvert år ændres statens takster, og dermed grænsen for det beløb, der trækfrit kan udbetales til ledere og trænere.

Fra 1. januar 2006 er taksterne følgende:

Høj takst - indtil 20.000 km årligt: 3,30 kroner pr. kilometer. (3,10)
Lav takst - over 20.000 km årligt: 1,78 kroner pr. kilometer (1,68)

Den hidtil gældende takst i ( ).

I DOF-regi ydes, medmindre andet udtrykkelig er aftalt, kørselsgodtgørelse med den lave takst. Altså 1,78 kroner pr. kilometer.

Alle afregninger skal fortsat ske ved benyttelse af de særligt afregningsbilag, der udfyldes og og vidt muligt underskrives af den, der rejser for forbundet, og attesteres af den kontoansvarlige.

Afregningsbilaget kan også benyttes ved bus eller togrejser, og ved refusion af andre udlæg, skal så vidt det er muligt vedhæftes originale bilag, i form af billetter, brokvitteringer eller kassebonner.

Den reviderede blanket finder du under: Forbundet -> Bibliotek -> Blanketter på hjemmesiden .

http://www.do-f.dk/forbund/dok/

Læs TKC-rapporten, der dels består af en sammenfattende del med anbefalinger for det kommende år, dels en opsamling på TKC-mødet den 11. december og dels af en evaluering af det enkelte TKC.

Der er helt overordnet stor løbertilfredshed med TKC’ernes tilbud. Af 410 afgivne løbertilkendegivelser på otte opstillede vurderingsområder er 75% markeret i kolonnen "Meget tilfredsstillende" (med 160 markeringer) eller "Tilfredsstillende" (med 134 markeringer), der med få korrektioner kan ændres til Meget tilfredsstillende.
Kun 18 markeringer er markeret under de to kolonner under "Mindre tilfredsstillende".

Ønsker du at komme mere i dybden med løbernes vurderinger eller ønsker du andre spørgsmål omkring TKC virksomheden belyst anbefales du at læse TKC-rapporten.

Giver læsningen anledning til spørgsmål eller kommentarer rettes de enten til Jan Scheel, talentudviklingstræner eller til K. K. Terkelsen, sportschef.

Rapporten finder du her:
http://www.dk-orientering.dk/elite/tkc_rapport_2005.pdf

Nu kan du afgive din stemme på Årets Kort 2005.

Hver kreds har indstillet tre kort, så der er i alt ni kort, der kandiderer til titlen som "Årets Kort 2005". Indtil 23/2 kan du stemme på det kort, du mener bør kåres, hvilket sket på årets repræsentantskabsmøde.
Det er frivilligt at give en begrundelse for din stemme, men den bedste grund vinder en flaske rødvin.

http://www.do-f.dk/forbund/stem/kort.html

Til VM udtagelsesløb er der nu lukket nogle skove - ligesom næsten hele Bornholm er lukket for deltagere i NOC 2007

Konkurrenceudvalget har fra dags dato (4/1) lukket for adgang til en række skove, der skal bruges til dels udtagelsesløb for WOC 2006 og til NOC 2007. Det sidste går hårdt ud over Bornholm. Skovene er:

Hjermind - Egekrattet
Fjisenborgskovene
Paradisbakkerne
Rø Plantage
Dueodde
Vestlige del af Almindingen
Rytterknægten

http://www.do-f.dk/loeb/skovlukninger.html

RSS Nyheder

feed-image RSS

DOF på Facebook

Sponsorer

Trimtex
Løberen

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF