Skip to main content

Hvad, hvordan og hvorfor?

| Administrator | Nyheder 2007

Spørge-Jørgen stikker sit hoved frem i forbundet og søger information om ... information

Hovedbestyrelsen har nedsat en projektgruppe, der skal se nærmere på forbundets kommunikation. I dag har den udsendt indbydelse til alle medlemmer i 9 klubber landet over til at deltage i et elektronisk spørgeskema.

Spørgeskemaet er et førsøg på at få en mere eksakt viden om medlemmernes kommunikation med egen klub og forbundet. Der er mange synspunkter, men hvordan er det lige at de faktisk hænger sammen?

Rent praktisk kontakter vi direkte medlemmerne i de 9 klubber på en mail, der indeholder et link til spørgeskemaet der ligger på hjemmesiden. Alle besvarelser behandles anonymt, og mailadresserne henter vi i forbundets database i O-service. For at sikre os størst mulig opbakning har vi kontaktet de enkelte klubber, som alle har sagt god for henvendelsen.

Klubberne er
Tisvilde Hegn OK
Holbæk OK
Lyngby OK
Odense OK
Esbjerg OK
OK MELFAR
OK Pan, Århus
Mariager OK
Skive AMOK

Spørgsmålene spænder vidt, men retter sig især imod medlemmers hidtidige brug af blad, internet, og mail, men peger også fremad imod de fremtidige løsninger. Resultaterne vil senere blive tilgængelige på hjemmesiden og analyseret nærmere i forbundets medlemsblad.

Projektgruppen består af:

Helge Søgaard, DOFs næstformand
Jesper Lundsgaard, presseansvarlig ved EOC 2004
Johan Fegar, presseansvarlig, WOC 2006
Erling Thisted, journalist
Preben Schmidt, generalsekretær
Kell Sønnichsen, webmaster