Skip to main content

Skal I have nye medlemmer i 2007?

| Administrator | Nyheder 2007

I år er de bornholmske klubber Almindingen OK og Rønne IK Orientering helt fremme i skoen.

I 2006 blev der afholdt kampagner for at få nye medlemmer rigtig mange steder. En opgørelse ved slutningen af året viste, at 60% af klubberne har fået 590 nye medlemmer i 2006 (uden fradrag af udmeldte medlemmer). En klub som OK Vendelboerne er nu oppe på 39 nye medlemmer i forlængelse af kampagnen i 2006. En forøgelse af medlemstallet på omkring 40%. Det betyder at det nytter noget at holde kampagner, og tiltrække nye. Det giver optimisme, ny energi i klubben, og meget mere gejst.

I mange klubber er der sendt kontingentopkrævninger ud for 2007. Konsekvensen af dette er selvfølgelig også at enkelte melder sig ud af en eller anden årsag. Vi nærmer os den 1. april - den store opgørelsesdato, hvor medlemsafgiften beregnes. Her vil vi kunne se nettovirkningen for 2006. Hvor mange medlemmer er vi netto gået frem i 2006. Det bliver spændende at se. En ting er dog helt sikker. Havde der ikke været afholdt rekrutteringskampagner i 2006, ville der ikke være kommet så mange nye medlemmer, og nettotallet ville have været noget lavere. Det skal vi glæde os over og bruge til at lave kampagner i 2007 også.

Mange klubber er i gang med at forberede kampagner for at tiltrække nye medlemmer i 2007. Kampagnematerialet fra sidste år er stadig rigtig godt og brugbart. I år kan materialet fra sidste år tages frem fra hylden, justeres lidt i forhold til erfaringerne, og ellers benyttes igen.

I år er de bornholmske klubber Almindingen OK og Rønne IK Orientering helt fremme i skoen. Der satses med fælles PR-kampagne i april, PR ved NOC, Skovens dag og et arrangement sammen med landbruget. Desuden er man med i alle de officielle offentlige kalendere, TV2 Bornhom/Bornholm Info og KultuNauten. Til kampagnerne har de bornholmske fået tildelt midler til foldere, plakater og andre tryksager til synliggørelse.

Igen i år samles klubbernes kampagner på en hjemmeside med adgang direkte fra DOF’s hovedside. Enkelte klubber er allerede med. Flere er i gang med forberedelserne.

I kan downloade blanketten til afgivelse af oplysninger på: http://bredde.do-f.dk/bredde/blanketbreddesats2007.doc Blanketten eller en mail med oplysningerne sendes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Kampagnesiden kan ses på: http://bredde.do-f.dk/bredde/klubkampagn.asp

http://bredde.do-f.dk/bredde/klubkampagn.asp