Skip to main content

Ikke så ringe endda….

| Administrator | Nyheder 2007

NJ2D samlede små 1.600 deltagere i høj sol, stærk blæst og lidt haglbyger. Men det betyder…

Men det betyder ikke noget, når kort og baner i spændende terræner er i orden. Stemning var afslappet og alle var lidt forårskåde. Ikke mindst de mange nordmænd og svenskere, der hvert år tager turen over, for at få mos og ikke sne under knopperne på løbeskoene.

Det startede højt imod nord i Højen Gran tæt på Skagen. Her var solen stærk og sandet føg, så det knasede i tænderne, når vi bed dem samme op ad de store klitter i det åbne. Først en række poster med det knivskarpe lys, der i glimt trænger igennem de svejende grantræer.

Så ud i det gulbrune klitområde med marehalm, lyng og visne gyvelbuske. Der hvor vinden fra havet har frit spil. Et flot syn, krydret med enkelte deltagere, der spejder ud over det storslåede landskab fra toppen af en klit. De har tydeligvis tabt orienteringen i virvaret af små finurlige kurver.

Og et andendagsgilde i Tversted Klitplantage lidt længere mod syd.

En mildt, venlig og åben skov, med et flot grønt tæppe af mos. Et lunt sted at være, når lufthavet flyver forbi over træerne kroner. Stævnepladsen var yderst velvalgt midt i skoven. Der var læ og korte afstande til alt.

NJ2D, blev ikke så ringe endda. Sådan hedder det på jysk, når der er noget, der er værd at tale om. – Tak til Vendelboerne, for to dejlige dage på Jyllands spids og nakke.

http://nordjysk2dages.dk/cms/index.php