Skip to main content

”Organisatoren” til WOC 2006

| Administrator | Nyheder 2007

Både ”Organisatoren” og ”Årets kort” tilfaldt folkene bag WOC 2006.

Ove Gasbjerg, der er forbundets tidligere formand og æresmedlem, lagde i sin tale på repræsentantskabsmødet vægt på den eksterne bedømmelse af WOC 2006 arrangementet. Det var ikke bare os selv der synes det havde været vellykket. Fra alle sider blev der udtrykt udelt begejstring for ”The best ever WOC”.

Derfor var der ikke tvivl om at de 7 klubber bag arrangement skulle modtage ”Organisatoren”, der er indstiftet af Torkil Laursen i 1975. Prisen blev første gang uddelt efter WM74. Her modtog stævneleder, Verner Nielsen, den på vegne af WM74 organisationen. Der skulle således gå mere end 30 år før dette kunne ske igen.

Men ikke nok med det.

”Årets kort” blev efter afstemning på hjemmesiden tildelt de 4 personer, Clive Allan, Silkeborg, Kurt Lyndgaard, Pan, og Michael Dickenson samt Steen Frandsen, Viborg, der står bag det ualmindelige flotte kort over ”Addit-Løndal”. En perle af et orienteringskort over et unikt terræn.

John Holm fra Kortudvalget stod for præsentationen. Alle 4 i the ”WOC mapping Team” bag dette kort modtog et flot indrammet eksemplar af kortet, som var påført logoet for: ”Året kort”.

http://www.do-f.dk/forbund/dok/aeres/