Skip to main content

Stille repræsentantskabsmøde

| Administrator | Nyheder 2007

Årets repræsentantskabsmøde på Vejlefjord blev som ventet en stille affære.

35 klubber var stort set enige i alle beslutninger. Beretninger og regnskab var præget af årets store begivenhed WOC 2006. Alle er stolte over den kraftpræstation, som de 7 klubber fra Nordkredsen ydede, men også lidt ærgerlige over, at økonomien i den grad skred under arrangementet.

Stemningen var trods alt positiv. Det ordinære regnskab 2006 viste et lidt mindre underskud end budgettet, og de kr. 500.000 underskudsgaranti er jo et beløb vi længe har haft på højkant.
Alle ønskede at se fremad, så beretninger og regnskabet blev trods det historiske underskud på over 1.000.000 kr. enstemmigt godkendt.

Også de indkomne forslag kunne samle salen. Alle 5 lovændringer blev vedtaget, mens Silkeborgs forslag om fritagelse for landsholdsløbernes egenbetaling i forbindelse med internationale konkurrencer, efter en god debat blev nedstemt. OK Herning valgte at frafalde deres forslag om en særlig arbejdsgruppe, der skulle se på mulighederne for gratis skovadgang, idet de tog redegørelsen fra planudvalgets formand, Lars Olsen til efterretning.

Genvalgt til hovedbestyrelsen for de næste 2 år blev:

Næstformand, Kim Folmann Jørgensen
Kortudvalget, John Holm
Eliteudvalget, Helge Lang Pedersen

Mens Lars Rask Vendelbjerg, breddeudvalget ikke ønskede genvalg. Her gav repræsentantskabet hovedbestyrelsen en bemyndigelse til at få den ledige plads besat snarest mulig.

Læs om tildeling af æresbevisninger andre steder på hjemmesiden.

http://www.do-f.dk/forbund/dok/hb/