Fuldt hus i receptionsteltet til DM Mellem, hvor DOF sagde farvel til Preben.

Rigtig mange benyttede lejligheden til at kigge forbi receptionsteltet, hvor vi sagde farvel til vores generalsekretær Preben Schmidt, i forbindelse med DM-Mellem i Borupskovene.

Solen skinnede fra en skyfri himmel, og det var en glad afgående generalsekretær som tog imod gode venner og samarbejdspartnere fra orienteringsklubber fra hele landet. Gaver og gode hilsener med tak for godt samarbejde og især de mange personlige relationer, som Preben har skabt gennem sit arbejde for Dansk Orienterings-Forbund, var med til at gøre det til en rigtig god dag.

Preben kan således, med dette både festlige og hyggelige punktum, se tilbage på en række gode år i spidsen for Dansk Orienterings-Forbund, hvor han i den grad har ydet en flot indsats og skabt rigtigt gode resultater i udviklingen af vores idræt.

Hermed har Preben Schmidt og vores nye direktør, Mads Ingvardsen, skiftet plads. Preben er forsat tilknyttet til Dansk Orienterings-Forbund op til et par måneder endnu, hvor han vil koncentrere sig om at overdrage opgaverne på bedste vis.

Der bliver senere lejlighed til at sige goddag til Mads ved en reception, der afholdes den 19. september i Idrættens Hus. Nærmere indbydelse kommer her på hjemmesiden om kort tid.

Helge Søgaard, formand

DOF på Facebook

Sponsorer

Trimtex
Løberen
   Silva

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF
OCAD