Stillingen som breddekonsulent er nu opslået. Ansøgningsfristen udløber fredag den 4. april 2008.

På sit seneste møde besluttede hovedbestyrelsen, at vi på breddeområdet skal prøve at gå nye veje. Midt i arbejdet med formulering af en ny breddepolitik er der opstået en ny mulighed, idet Himmelbjergegnes Natur og Idrætsefterskole indbød os til et udvidet samarbejde.

På nuværende tidspunkt samarbejder vi tæt på området for uddannelse af trænere. Det gælder de første to trin i den af Danmark Idræts-Forbund godkendte træneruddannelse, Træner I og Træner II.

Derudover har vi tætte relationer til skolen, dels via personlige kontakter til forstander og lærere, dels via de mange unge orienteringsløbere, der hvert år finder vej til skolen som elever. Med en faglinie i orientering, der er den eneste i Danmark, er HNIE det naturlige uddannelsessted for unge med kort, poster og skov på hjernen.

”Det er denne position vi ønsker at udbygge” fortæller forstander Ove Gasbjerg til hjemmesiden og fortsætter: ”Vi mener en kombination af breddekonsulentens og efterskolelærens opgaver i høj grad vil kunne lappe over og give både skolen og forbundet en unik mulighed for at tilbyde endnu mere og endnu bedre uddannelsestilbud. –

Vi ser gerne at vores skole, der ligger i hjertet af nogle af de bedste danske terræner, bliver et kraftcenter for orienteringsidrætten.

Stillingen er nu opslået. Og det bliver nu spændende og se hvem, der tager udfordringen op og søger.” Slutter Ove Gasbjerg.

Med den valgte deling af breddekonsulentstilling, har hovedbestyrelsen nu også åbnet op for en tilsvarende løsning i Øst. Vi har savnet en konsulent tæt på de mange klubber og medlemmer, der bor i det område. Og nu er chancen der.

Stillingen i Øst bliver først opslået, når der er fundet samarbejdspartner i det område. Jagten er gået ind.

Se og print stillingsopslaget via link

http://www.do-f.dk/forbund/dok/forslag/2008_stillingsopslag.pdf

DOF på Facebook

Sponsorer

Trimtex
Løberen
   Silva

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF
OCAD