Skip to main content

DOF's fremtid sendt til debat i klubberne

| Administrator | Nyheder 2009

#NAME?

Efter en lang og god proces, hvor plan 2015 er blevet diskuteret i det ganske orienterings-Danmark, er der nu et konkret produkt på bordet. Hvidbogen er Dansk Orienterings-Forbunds bud på en strategi frem til og med 2015. Vi beder derfor forbundets klubber om at indsende kommentarer og bemærkninger til hvidbogen.

I arbejdet med hvidbogen er der afholdt tre dialogmøder, ét i hver kreds og otte roadshow-møder, bl.a. til Spring Cup og Nordjysk 2-dages. På disse møder har der i alt deltaget 32 forskellige klubber. Det er ideerne fra disse møder samt fra debatten på forbundets strategi-blog (www.dofstrategi.blogspot.com), som nu er samlet i hvidbogen. Derudover har forslagene og hvidbogen løbende været diskuteret i den bredt sammensatte strategigruppe, som har været nedsat til at kvalificere processen.

Har I bemærkninger eller kommentarer til hvidbogen bedes i indsende dem til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller med post til forbundets kontor senest den 30.april.
Se følgebrevet her:
http://plan.do-f.dk/log/subpages/følgebrev.pdf
Se hvidbogen på link herunder.

http://plan.do-f.dk/log/subpages/Hvidbog_til_høring.pdf