Skip to main content

Solen skinner – Signe vinder

| Administrator | Nyheder 2009

Solskinssøndag for 1800 orienteringsløbere i Uggerby Klitplantage

Anden dagen af Nordjysk 2-dages blev afviklet i pragtfuldt forårsvejr med sol og temperaturer der kravlede op på 6 – 8 graders varme. Vendelboerne skabte rammerne om en spændende konkurrence for de mange tilrejsende orienteringsvenner.

I dameeliteklassen var der tæt fight mellem de to nyudtagne World Games atleter Maja Alm fra OK HTF Haderslev og Signe Søes fra OK Pan Århus. Begge piger ser ud til at få et endog meget spændende 2009 med store muligheder for topresultater internationalt. Signe fortalte ”På dagens bane hentede jeg min værste konkurrent med 2 minutter (Maja Alm) og vi havde derefter et godt løb, hvor vi kunne pace hinanden helt til målstregen”. Nr. 3 brev den norske landsholdsløber Marianne Andersen.

Hos herrerne var Signes klubkammerat, René Rokkjær igen hurtigere end alle andre. ”Jeg træner kun ca. 6 til 8 timer om ugen, men er næsten ude hver eneste dag”, fortalte en glad vinder efter løbet. René har for vane, at sætte en høj standard i forårets konkurrencer - i dag var igen undtagelse - han bankede resten af herreelitefeltet med over 5 minutter! Toer blev Rasmus Djurhuus fra FIF Hillerød, som er tilbage efter en skadespause på over en måned.

Resultater:

Damer\t7.700 meter\t\t20 poster

1.\tSigne Søes\t\tOK Pan Århus\t48:45
2.\tMaja Alm\t\tOK HTF Haderslev\t50:43
3.\tMarianne Andersen\tKonnerud, Norge\t54:05


Herrer\t11.800 meter\t\t33 poster

1. \tRené Rokkjær\tOK Pan Århus\t1:10:27
2.\tRasmus Djurhuus\tFIF Hillerød\t\t1:16:16
3.\tOlga Marius Pedersen\tAs-umb, Norge\t1:17:14



Alle resultater kan findes via link herunder.\t


http://nordjysk2dages.dk/cms/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1