Ida Bobach og Rasmus Thrane Hansen samlede vindere

| Administrator | Nyheder 2010

Af Combineering Cup 2010

Der var dramatik ved årets finale i Combineering Cup. Rasmus Thrane Hansen, Søllerød OK, der vandt lørdagens AL-sprint, måtte stå over i dagens Jættemil med et dårligt knæ og fik dermed nul point i dagens finale. Det betød, at Andreas Hougaard Boesen, OK Roskilde lige præcis ville kunne trænge Rasmus fra førstepladsen. Men Rasmus kan sende en venlig tanke til Søren Schwartz fra FIF Hillerød, der ikke selv havde point til en topplacering i Combineering Cup, men som var bedste bud på hvem der kunne fravriste Andreas førstepladsen i dagens løb. Og det blev præcis så spændende som ventet, Søren og Andreas blev meldt sammen på radioposten og Andreas var få meter efter ved publikumspassagen. Men efter 19,4 km var stillingen den samme. Søren i mål 6 sekunder før Andreas, der dermed rykkede forbi Marius Thrane Ødum, OK Øst Birkerød, i den samlede stilling. I Jættemilen var den norske juniorlandsholdsløber Eskil Kinneberg dog et par minutter tidligere løbet i mål som klassens vinder.

Efter i går kort at have overladt pladsen på toppen af dansk damejuniororientering til Emma Klingeberg, Faaborg OK, var Ida Bobach, Silkeborg OK, igen tilbage i skoven og dér hvor vi har lært at kende hende: langt foran konkurrenterne. Knusende 9 minutter var marginalen ned til Emma og Idas 1.16:54 på 13,2 km er stabilt under 6 min/km i en ganske tung efterårsskov. Emma måtte til gengæld kæmpe for sin andenplads, da Camilla Søgaard fra Horsens OK leverede en flot præstation ved blot at være 5 sekunder efter Emma. Løbet bragte endvidere Camilla op på den samlede 3. plads i Combineering Cup.

Øvrige resultater fra Jættemilen kan findes via linket nedenfor og slutstillingen i Combineering Cup kan findes via DOF’s hjemmeside, menupunktet Ranglister.