Lørdag den 13. november afholdes informationsmøde i Fredensborg for alle interesserede

I weekenden 13.-14. november samles senioreliten i Nordsjælland til sæsonens to sidste ranglisteløb, AL-sprinten og Jættemilen. Men før det går løs med konkurrencerne, er alle med interesse for at deltage i senioreliteaktiviteter i 2011, samt trænere og ledere med relation til seniorlandsholdet inviteret til informationsmøde om 2011. På mødet bliver der informeret om aktivitetsplan, udtagelseskriterier og økonomi, ligesom der vil blive orienteret om det kommende Elitecenter for Orientering i Århus.

Arrangementet løber af stabelen lørdag d. 13. november kl. 9.00 – 11.00 på Danhostel Fredensborg, Østrupvej 3, 3480 Fredensborg. Efter mødet er der tid til at nå til Hillerød, hvor AL-sprinten afholdes.

Tilmelding er nødvendig og skal senest 1. november være Aake Jønsson Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. i hænde.

Bemærk – der er ingen forplejning.

Ud over dette møde, afholder Eliteudvalget de traditionelle møder med eliteklubberne senere i november. I år også med repræsentanter fra Mtb-O-udvalget. Det bliver onsdag den 24. november på Sjælland og torsdag den 25. november i Jylland. Mere om disse arrangementer følger senere.

På gensyn
Aake og Dorthe

DOF på Facebook

Sponsorer

Cowi
Trimtex
Sportident
Løberen
Silva
Klinik
Godik
Sportlyzer
Grafisktrykcenter

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF