Stillingsopslag fra styregruppen for TC Sjælland

Vores meget inspirerende, erfarne og vedholdende TC-træner, Gert Nielsen, har valgt at stoppe som træner efter nogle succesrige år. Gert har haft stor betydning for fastholdelse og udvikling af talenterne.

Styregruppen for TC Sjælland søger derfor en træner eller et træner-team til det nye TC med tiltrædelse fra 1. januar 2011.

De seneste år har vi høstet frugten af den værdifulde, kontinuerlige indsats fra det træningsmiljø, som er blevet skabt af vores TC-træner og TC-løbere i fællesskab. Masser af virkeligt flotte resultater nationalt men også helt i toppen på verdensplan – masser af medaljer af høj karat.

I TC Sjælland kan vi se talentudviklingen virker og er et vigtigt element i fødekæden til landsholdene. Det er derfor fortsat målsætningen , at vi vil videreudvikle den talentmasse, vi har, og samtidig skabe et tiltrækkende træningsmiljø for nye talenter for derigennem at udvikle nogle af verdens bedste ungdomsløbere.

ATK-miljøerne i klubberne er i en god udvikling, og vi nyder godt af at rekruttere unge løbere herfra til TC’et , som har et højere teknisk niveau end tidligere. Træningen er pt. baseret på principperne i forbundets bog ”Talentets udvikling” for at sikre sammenhængen mellem klubbernes ATK, U16 og junior-eliten.

Vi kan se, at det sociale element i TC’et er meget vigtigt for fastholdelse af de talentfulde løbere. Vi vil gerne sikre os at alle løbere, både de, der vil meget med sporten og de, der vil lidt mindre, sammen skaber et attraktivt miljø.

Vores nuværende træner Gert Nielsen siger om sine år som TC-træner:
- Det har været en fornøjelse at arbejde med de unge sjællandske talenter siden d. 1. oktober 2007. Gruppen har fungeret rigtig godt socialt, og der er blevet gået målrettet til træningen, hvilket kulminerede i denne sommers flotte resultater til EYOC og JWOC. Samarbejdet med styregruppen og forældreopbakningen har fungeret upåklageligt gennem alle årene, hvilket har været en stor hjælp i det daglige arbejde i TC Sjælland.

Opslag

Som TC-træner i TC Sjælland får du i samarbejde med styregruppen ansvaret for:
* Talentudviklingen på Sjælland –primært for de 14-20 årige.
* At skabe et træningsmiljø med en velfungerende social ramme og høj teknisk kvalitet.
* Træning og udvikling af nogle af de bedste ungdomsløbere i verden.
* Udarbejdelse af sæsonplaner for TC aktiviteter
* Den faste træning og opfølgning på træningen
* Rådgive og vejlede dele af løbergruppen.
* Samarbejde med forbundets talentudviklingstræner omkring overordnet planlægning og opfølgning af træningen i TC’et.

Vi forventer, at ansøgere har trænererfaring – specielt med børn og unge. Vi ønsker at leve op til DOF’s fokus på talentudvikling via ansættelse af trænere, der har gennemgået forbundets diplomtræneruddannelse. Hvis du ikke allerede har denne udannelse, vil det være en fordel, hvis du har ønske om at gennemgå uddannelsen sideløbende med TC-trænerarbejdet.

Er det dig/jer der i de kommende år vil være med til at gøre en forskel for dansk junior orientering, så skal du/i søge stillingen. Skriv gerne i ansøgningen om du evt. er interesseret i at indgå i et træner-team, eller I kan søge flere sammen som et træner-team. Stillingen er lønnet. Indenfor de økonomiske rammer har vi i TC’et haft mulighed for at afholde tema-aftner med eksterne oplæg og har kunnet give tilskud til kortere læringssture i udlandet.

Evt. spørgsmål kan rettes til Charlotte Thrane, styregruppeformand for TC Sjælland eller til Michael Sørensen, U16 landholdstræner, ligesom Gert Nielsen står til rådighed for besvarelse af praktiske og faglige spørgsmål.

Ansøgning eller interessetilkendegivelse senest 1. oktober til styregruppen på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

http://www.springcup.dk/springcup/tkc/

DOF på Facebook

Sponsorer

Cowi
Trimtex
Sportident
Løberen
Silva
Klinik
Godik
Sportlyzer
Grafisktrykcenter

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF