ATK-projektet - " Godt træningsmiljø for talenter" har lavet et hæfte om "den personlige træner."

Ti klubber er med i forbundets tre-årige ATK-projekt, hvis formål er at hjælpe klubberne i deres arbejde med børn og unge. Klubberne har efterspurgt viden og materiale omkring det at være personlig træner. Henrik Jørgensen der er ATK-konsulent, har nu sammen med projektleder K.K Terkelsen redigeret tidligere landstræner Jakob Ødums træner/løber manual, og tilføjet ekstra tekst og illustrationer, så det rammer målgruppen i klubberne. Det er der kommet et 16 siders hæfte ud af. Hæftet henvender sig til ham/hende der ønsker at være personlig træner eller ungdomstræner for 12-16 årige. Den nye publikation tager udgangspunk i bogen ”Talentets udvikling – fra nybegynder til ekspert”, som udkom for to år siden. Men hvor bogen kun meget overfladisk behandlede temaet, så sætter hæftet et fokus på trænerens rolle i forhold til udøverens udvikling.

For mere information kontakt:

Karl kristian Terkelsen, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Henrik Jørgensen, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


http://trainer.do-f.dk

DOF på Facebook

Sponsorer

Cowi
Trimtex
Sportident
Løberen
Silva
Klinik
Godik
Sportlyzer
Grafisktrykcenter

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF