I forbindelse med offentliggørelse af LØBEREN LEAGUE faldt de sidste detaljer på plads vedrørende næste års ranglisteløb og den samlede information om seniorcuppen TRIMTEX CUP og Juniorcuppen LØBEREN LEAGUE er nu at finde under henholdsvis ’ Ranglister’ og ’ Vejledninger’ på DOF´s hjemmeside.
Senere, når ranglisteløbene for MTB-O er afklaret, kommer der også mere information om TRIMTEX MTB-O cup, der lanceres som et nyt tiltag i 2012, for klasserne H/D 21.

Ranglisterne har gennemgået en mindre justering for sæsonen 2012, hvoraf flg. bør nævnes

  • Ranglisten indledes med fællesstart ved Danish Spring og resultatet fra denne konkurrence kommer til at danne grundlag for seedningen til de først kommende konkurrencer (DM-Sprint og DM-Ultra). Løbere vil stadig kunne indplaceres i startlisten efter skøn.
  • Ranglisten er bygget op om 8 indledende løb og en finale og der indgår en ligelig fordeling af distancer, sprint, mellem og lang. Desuden afvikles der 2 fællesstarter.
  • På Danish Spring løber junior og seniorklasser de samme baner og har fællesstart, men efterfølgende udarbejdes der særskilt resultatliste. Samme fremgangsmåde er gældende ved Jættemilen (finalen), hvor nye vindertider vil være 90-100 min for herrer og 75-85 min for damer.
  • Ønsket med ranglisten er at hylde den bedste ’allround’ løber der mestrer disciplinerne (sprint, mellem, lang og fællesstart). ’Kravet’ om, at finalen skal tælle i den samlede stilling bibeholdes ud fra det synspunkt at spændingen skal bevares til det sidste (såfremt muligt), men ved at lade en stor del af de indledende afdelinger tælle i resultatet, får finale-resultatet ikke den samme betydning.

Klubbernes og arrangørernes kontaktperson er Ranglistekoordinator Johan Maclassen i samarbejde Elite-/talentkoordinator Bjarne Hoffmann, hvortil evt. spørgsmål vedrørende seedning, startlister, brystnumre og præmier mv. kan rettes.

Tekst leveret af Bjarne Hoffmann


DOF på Facebook

Sponsorer

Trimtex
Løberen
   Silva

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF
OCAD