Danmarks Idræts-Forbund udbyder nu igen den populære diplomtræneruddannelse med start i januar 2012 i både Brøndby og Odense

Diplomtræneruddannelsen består af 180 lektioner på den generelle DIF-del fulgt op af en orienteringsspecifik specialforbundsdel på ca. 30 lektioner – alt sammen fordelt over en periode på halvandet år.

Få et indblik i, hvad diplomtræneruddannelsen indebærer ved at se denne lille video: http://www.on-sport.dk/video/1896707/en-dag-p#

Det er DOF’s målsætning at have et stort hold studerende, der starter på uddannelsen i 2012 for også i fremtiden at kunne rekruttere højt kvalificerede trænere til forbundets landshold, talentcentre og ATK-klubber.

Betingelserne for optagelse er gennemført træner 1 og træner 2 uddannelse eller tilsvarende. Prisen for uddannelsen er 28.000, men der gives et tilskud til kursister, der indstilles af specialforbundet, på 10.000 kr.

Læs meget mere om diplomtræneruddannelsen på nedenstående link, hvor der også findes tilmeldingsblanket. Bemærk, at tilmeldingen skal ske til DOF, som indstiller ansøgeren til optagelse på uddannelsen. Fristen for indsendelse til DOF er torsdag 20. oktober.

Er du interesseret eller har du spørgsmål vedr diplomtræneruddannelsen, så kontakt Michael Sørensen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 41969370.

http://www.dif.dk/UDDANNELSE_OG_VIDENSBANK/kurser/traeneruddannelse/diplomtraeneruddannelsen.aspx

DOF på Facebook

Sponsorer

Cowi
Trimtex
Sportident
Løberen
Silva
Klinik
Godik
Sportlyzer
Grafisktrykcenter

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF