Pinsen bød på høj sol og danmarks- og forbundsmesterskaber i MTBO i Gribskov Mårum og Søskoven i Nordsjælland.

FIF Hillerød Orientering stod bag et aldeles glimrende dobbelt arrangement lørdag og søndag, hvor landets elite og motionister dystede om titlerne både individuelt og i stafet.

Lørdagens lange distance bød ikke på overraskelser hos seniorerne. For tredje år i træk vandt Erik Skovgaard Knudsen, Faaborg OK, titlen i H21, endda med godt 12 min. ned til sølvvinder Bjarke Refslund, OK Pan Århus, og Michael Sommer, OK Øst Birkerød, tog bronzen.

Herrerne kørte hele 32,9 km og det betød at kun Erik kunne holde sig inde for den estimerede vindertid på 110 min.

I D21 vandt Rikke Kornvig, OK Pan Århus, for andet år i træk og for tredje gang de sidste fire år. I år med stor margin ned til tyske Anke Dannowski, OK Øst Birkerød, som 2'er. Men da hun ikke opfylder betingelserne for at placere sig ved et dansk mesterskab, blev det i stedet Nina Hoffmann, Hærens Officersskoles IF, som løb med sølvet foran eks-landholdsrytteren Line Brun Stallknecht, FIF Hillerød Orientering, på bronzepladsen.

Hos damejuniorerne vandt Camilla Søgaard, Horsens OK, en sikker sejr i D-20, foran Cæcillie Christoffersen, Svendborg OK og Caroline Konring, Søllerød OK.

I H-20 vandt Camillas tvillingebror Rasmus Søgaard forholdsvis sikkert foran de to Allerød OK ryttere, Andreas Bergmann og Andreas Proschowsky.

Søndag var der stafet på programmet og i D21 vandt Farum OK titlen for tredje år i træk. Landsholdsrytteren Ann-Dorthe Lisbygd kørte holdet i spids på førsteturen og siden blev der ikke ændret på det. Det endte med en sikker sejr foran OK Øst Birkerød. Der var lidt skuffende kun to D21 hold til start. Udover Ann-Dorthe bestod Farumholdet af Malene og Anna Telyakevych.

I H21 var der heller ikke meget spænding om sejren. Jan Eg Pedersen, Johan Holkmann Jacobsen og Michael Sommer kørte OK Øst Birkerød ind til en sikker sejr foran FIF Hillerød Orientering og Farum OK tog bronzen.

D-20 blev vundet af det meget unge hold fra FIF Hillerød bestående af Annika Simonsen og Maja Brinch, mens Allerød OK ikke overraskende vandt H-20 med 2 x Andreas, hhv. Proschowsky og Bergmann.

http://www.orientering.dk/fif/index.asp?goto=http%3A//www.orientering.dk/fif/loeb/dmmtbo2011/%3Fcnt%

DOF på Facebook

Sponsorer

Cowi
Trimtex
Sportident
Løberen
Silva
Klinik
Godik
Sportlyzer
Grafisktrykcenter

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF