Bliv 'Vision2015 Klub' eller deltag i et 'Vision2015 Gearingsforløb' - to tilbud til alle klubber, der gerne vil udvikle sig og følge med tiden. Hent også klubudviklingsværktøjet 'Klub-o-meter' her.

Efter tre måneder med klubdialog, konceptudvikling og konkrete erfaringer i flere klubber kan vi nu præsentere vores Vision2015-klubtilbud til alle klubber.

Med alle klubber mener vi alle klubber. For en klub, der ikke kan se sig selv som ’Vision2015 Klub’ her og nu, tilbyder vi et ’Vision2015 Gearingsforløb’, der på kort sigt kan hjælpe klubben med at udvikle sig på flere områder og på længere sigt ruste klubben til at indgå som ’Vision2015 Klub’.

Tilbuddene ’Vision2015 Klubforløb’ og ’Vision2015 Gearingsforløb’ er udspecificeret nederst under "Se mere" i vedhæftede dokument.

Download også klubudviklingsværktøjet ’Klub-o-meter’, som kan anvendes i begge forløb, her:

http://www.findveji.dk/uploads/Klub-o-meter.pdf

En del af ’Vision2015 Klubforløb’ er afholdelsen af ’Find vej i …’-events og opfølgende rekrutteringsarrangementer. Der er udviklet et koncept til disse events, som også er beskrevet under "Se mere".

Fristen for at melde sig som ’Vision2015 Klub’ med afholdelse af events i efteråret er 22. maj 2011. Indtil videre har 13 klubber meldt sig klar, mens andre venter til foråret 2012. Kontakt udviklingskonsulent Martin Hedal, hvis I vil være med – også gerne, hvis I venter til 2012.

Der er ingen frist for at melde sig til et ’Vision2015 Gearingsforløb’. Det kan ske når som helst, at klubben er parat til det. Kontakt udviklingskonsulent Gert Nielsen for nærmere information.

http://www.findveji.dk/uploads/Vision2015-forløb.pdf

DOF på Facebook

Sponsorer

Cowi
Trimtex
Sportident
Løberen
Silva
Klinik
Godik
Sportlyzer
Grafisktrykcenter

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF