- og nyt Ugens landsholdsportræt af Maja Alm

I morgen tager de danske landsholdsløbere samt enkelte andre i den danske elite til Portugal til en uges træning og konkurrencer. 15 løbere i alt tager af sted, og de 2 ”højdepunkter” bliver WRE-konkurrencerne mandag d.20.2 (Mellemdistance) og lørdag d.25.2 (Langdistance).
Især løberne udenfor landsholdsgrupperne vil utvivlsomt prioritere WRE-løbene højt, da de i forhold til årets udtagelseskriterier skal bevise deres internationale kapacitet ved at opnå tilstrækkeligt høje WRE-points for at kunne kvalificere sig til både EM og VM samt World Cup-løbene i øvrigt, og landsholdsløberne skal på den anden side jo også vise at de er de bedste!! Det skal blive spændende at følge disse konkurrencer, hvoraf den første foregår i Viseu nær Porto og den anden i Marinha Grande noget nord for Lissabon.

Landstræner Lars Lindstrøm siger i øvrigt om hele samlingen: ”Formålet med turen er volumen i den o-tekniske træning. Fokuspunkter vil være basisfærdigheder som posttagning og kompasløb, men vi vil også sætte fokus på helheden i jeres orientering.” ”Vi deltager i både POM og MOC, men bruger de fleste konkurrencer som orienteringsteknisk træning. De to WRE konkurrencer løber vi dog som var det en vigtig konkurrence med fuld fokus og max tempo.”

Udover landsholdsløberne, hvoraf Signe Søes ikke er med, deltager Inge Knudsen (Faaborg OK), Lea Reime (Farum OK), Mette Hjerrild (OK Pan), Anders Konring og Søren Schwartz Sørensen (FIF Hillerød), Rune Olsen og Thomas Jensen (Tisvilde Hegn OK).

I øvrigt er Ugens landsholdsprofil Maja Alm fra OK HTF, og portrættet af hende kan læses via flg. link: http://landshold.do-f.dk/elite/landsholdsprofiler.asp

DOF på Facebook

Sponsorer

Cowi
Trimtex
Sportident
Løberen
Silva
Klinik
Godik
Sportlyzer
Grafisktrykcenter

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF