Skip to main content

TC Syd hedder fra i dag Talentcenter Syd Vejle

| Administrator | Nyheder 2013

I dag, torsdag den 26. september, blev der indgået en samarbejdsaftale mellem EliteVejle og Dansk Orienterings-Forbund.

Vejle Kommune bliver derfor den første elitekommune i Danmark, der indgår en samarbejdsaftale med DOF.

Aftalen har til formål at fremme vilkårene for talentudvikling i TC Syd og falder helt i tråd med forbundets nye strategi og Vision 2015.

Vejle Kommune har som Team Danmark eliteidrætskommune i forvejen orientering blandt de prioriterede idrætsgrene og samarbejder med den lokale overbygningsklub Team Vejle Orientering (OK Snab og OK Gorm)
Med aftalen følger dels en kontant støtte og dels støtte til andre idrætsrelevante ydelser, som ekspertbistand i form af løberforedrag, men også decideret idrætsmedicinsk tjeneste for de mest satsende løbere i TC’et, som ikke omfattes af forbundets/Team Danmarks idrætsmedicinske tjeneste.

Sammenlagt repræsenterer aftalen en årlig støtte, der matcher den TC Syd får fra DOF.
Talentcentrets nuværende organisationsstruktur med styregruppe og styregruppeformand respekteres af EliteVejle. Med aftalen bliver formanden Helle Sørensen, Melfar OK også en del af EliteVejles elitenetværk.

TC Syd hedder herefter Talentcenter Syd Vejle.

Ved samme lejlighed blev der også indgået aftale med to af de lokale orienteringsløbere om økonomisk støtte, det drejer sig om Magnus Kristensen, OK Snab og Josefine Lind, OK Gorm.

På billedet ses aftaleparterne fra venstre: Peter Ginnerskov, EliteVejle, K. K. Terkelsen, TVO, Bjarne Hoffmann, DOF og Helle Sørensen, OK Melfar, styregruppeformand

K. K. Terkelsen