Skip to main content

DOF finder vej sammen med Nordea-fonden

| Administrator | Nyheder 2013

Som endnu en anerkendelse til DOFs klubber, for det forrygende arbejde med Find vej i Danmark, har Nordea-fonden valgt at støtte Find vej PLUS med 1.812.500 kr. Med uddelingen kan vi fortsætte arbejdet med at lave overbygninger til lokale Find vej projekter. Overbygninger i form af historiefortælling, naturquizzer, formidling af kulturspor og ikke mindst naturen ved klubbernes mange Find vej poster.
 
Flere klubber har allerede været i gang og gjort sig positive erfaringer med at skabe formidling på Find vej ruterne. Med afviklingen af "Jagten – gennem historien" på 12 lokaliteter i Østkredsen, blev det klart at der er et kæmpe potentiale i denne cocktail. 4226 mennesker var fredag d. 24. maj 2013 ude og løbe orienteringsløb efter bedste Find vej PLUS opskrift: Orienteringsløb kombineret med lærerige og underholdende opgaver.
 
11 orienteringsklubber var med til at afvikle "Jagten" i samarbejde med Golden Days, et samarbejde der også er støttet af Nordea-fonden. Fonden støtter aktiviteter, der fremmer gode liv inden for områderne sundhed, motion, natur og kultur. Se evt. mere: www.nordeafonden.dk
 
Hvem ved hvad?
Fondens støtte giver mulighed for at lave overbygninger på lokale Find vej ruter i hele landet. Der er altså ikke penge til flere skilte og træpæle, men til gengæld er der plads til alle de klubber der har lyst til at være med. Og så der skal leges med mobiltelefoner og GPS! Det tekniske får vi nogen til at fixe, men indholdet skal komme fra klubberne. Så opfordringen skal lyde til DOFs klubber om at begynde at indsamle viden om jeres skov, om dens kulturspor osv. Så finder vi ud af sammen, hvordan vi kan lave nogle sjove, spændende og lærerige Find vej PLUS orienteringsbaner, til glæde for en masse nye brugere.
 
Inden sommerferien kommer en udmelding om de nye muligheder, direkte til klubberne. Men har I allerede fået en idé så kontakt gerne projektleder og naturvejleder Anne Marie V. Kamilles på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 41969377.