Ida og Marius til tops på mellemdistancen

| Administrator | Nyheder 2013

Emma Klingenberg med bedste tid diskvalificeret

Femte afdeling af TRIMTEX Cup og LØBEREN League i Grib Skov Nødebo bød på dramatik da Emma Klingenberg kom i mål med bedste tid, men det var gået lidt for stærkt, idet Emma havde klippet en forkert post 14. Dermed blev det atter Ida Bobach, der trak det længste strå. "Jeg er godt tilfreds. Orienteringen stemte fint, men man skulle løbe stærkt i dag" fortalte Ida efter løbet. Sejren foran Maja Alm blev 10 sekunder, mens Line Søderlund erobrede 3. pladsen.

Herresenior viste undervejs dødt løb mellem de unge løver, Marius Thrane Ødum og Søren Schwartz, men til sidst trak Marius det længste strå med en tid, der var 19 sekunder foran Søren. Tue Lassen var 36 sekunder efter på 3. pladsen.

I damejunior kom Miri Thrane Ødum atter på sejrskurs, mens Cecilie og Nicoline F. Klysner atter leverede fine præstationer på anden- hhv. tredjepladsen. Igen med Ita Klingenberg som nr. 4, så konkurrencen er fortsat hård mellem de bedste damejuniorer.

I Herrejunior leverede to gange Magnus en vaskeægte sensation, da de to med efternavnene Maag hhv. Dewett henviste forhåndsfavoritterne Thor Nørskov og Jakob Ekhard Edsen til tredje- og 4. pladsen. 4 herrejuniorer inden for et halvt minut viser fin bredde i toppen. Det lover godt for dansk juniororientering, der jo har stolte traditioner at forsvare, at ungdommen presser på nedefra. Herrejuniorerne viste i øvrigt, at der bliver gået til stålet, da flere af de bedste ved målposten leverede nogle glidende tacklinger, der kunne have gjort Stig Tøfting i sine velmagtsdage grøn af misundelse.

Mandag løbes langdistance i Søskoven som afslutning på testløbsweekenden. Stævnepladsen er atter ved Skovskolen nord for Nødebo.

Alle resultaterne nås via linket nedenfor.