Af Ole Husen

Dansk Orienterings-Forbund har indgået ny aftale med Naturstyrelsen om forbundets aktiviteter på styrelsens arealer. Aftalen træder løbende i kraft i takt med, at styrelsens enheder får godkendt nye driftsplaner. Indtil da gælder den hidtidige aftale.

De to væsentlige ting, der er ændret i forhold til vor adgang til statsskovene, er, at B-skovs begrebet forsvinder, og at arealerne er inddelt i 3 zoner: Friluftszone, Facilitetszone og Stillezone.

Frilufts- og Facilitetszonerne har ikke andre begrænsninger for O-løb, end dem, der tidligere har været gældende med udlægning af naturzoner (vildtlommer).

I Stillezoner kan der løbes efter nærmere aftale med den pågældende enhed, hvis deltagerantallet er over 150. Der vil for mindre løb op til 150 deltagere (meddelelsesløb) kun undtagelsesvis være særlige restriktioner.

Det har været et langt forløb at få aftalen på plads, da der var nye begreber, der skulle indarbejdes. Vi har fået en god aftale, der fortsat giver os brugbar adgang til Naturstyrelsens arealer.

På skovnetværksseminaret d. 22. november vil aftalen blive gennemgået fulgt af en workshop.

Aftalen kan ses i menupunktet For arrangører - eller direkte via linket herunder.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til Ole Husen, 40154416/Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

http://www.do-f.dk/forbund/dok/regel/2014_SNS_aftale.pdf

DOF på Facebook

Sponsorer

Cowi
Trimtex
Sportident
Løberen
Silva
Klinik
Godik
Sportlyzer
Grafisktrykcenter

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF