På mindre end fem dage fik vi fundet de fem hurtige klubber, som får et komplet ’Find vej i skolen’ projekt.

De fem klubber som får poster, skilte og kort til glæde for deres lokale skoler, fordeler sig på to i Nordkredsen: Århus 1900 og Herning OK, to i Sydkredsen: OK HTF og Fåborg OK og en i Østkredsen: FIF Hillerød, Orientering.

Det var en hurtig beslutning fra Nordea-fonden og Aktiv Rundt i Danmarks side, der muliggjorde tilbuddet om at byde ind på et ’Find vej i Skolen’ projekt, som skal indvies inden udgangen af november.

Vi er meget imponerede over Dansk Orienterings-Forbunds klubber og deres handlekraft og initiativ. Vi håber, at I vil arbejde videre med de projektideer, som ikke nåede med i denne omgang.

1. november er der frist for ansøgninger til Tips- og lottomidler til friluftslivet i Friluftsrådet, som er en oplagt pulje at søge. Læs mere på Friluftsrådets hjemmeside her: http://www.friluftsraadet.dk/indhold/tilskud-til-friluftsliv.aspx

Nordea-fonden har også en lokal pulje, som kan søges gennem den lokale Nordea-filial. Læs mere om deres lokale støttemuligheder her: http://nordea-fonden.dk/ansog-om-stotte-til-et-mindre-og-lokalt-projekt

Tak for jeres input og fortsat god arbejdslyst.

DOF på Facebook

Sponsorer

Cowi
Trimtex
Sportident
Løberen
Silva
Klinik
Godik
Sportlyzer
Grafisktrykcenter

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF