Som man kan læse på hans facebook-profil, holder Rasmus Djurhuus en pause fra det danske landshold. Rasmus, der senest vandt bronze ved DM Mellem, har gennem længere tid haft svært ved at finde glæde ved at deltage i landsholdets aktiviteter.

Rasmus's beslutning er modnet gennem noget tid og betyder absolut ikke at han vil træne mindre eller være mindre seriøs. Han holder blot en pause fra landsholdet.

Rasmus skriver bl.a. : ”Jeg kommer virkelig til at savne samværet med løberne, men jeg tror på, at jeg, som tingene er nu, kan udvikle mig bedre ved at stå udenfor landsholdet.”

Landtræner Lars Lindstrøm udtaler om Rasmus’ beslutning: ”Jeg finder det en sund og velovervejet beslutning, som vi trænere bakker op om. Det er vigtigt, at Rasmus genfinder lysten og motivationen til at være en del af landsholdet. Jeg håber Rasmus vil lykkes med at finde en måde at overføre hans imponerende præstationer ved danske mesterskaber til internationale mesterskaber og Rasmus er fortsat meget velkommen i Elitecenteret i Aarhus”

DOF på Facebook

Sponsorer

Cowi
Trimtex
Sportident
Løberen
Silva
Klinik
Godik
Sportlyzer
Grafisktrykcenter

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF