I de seneste 2 weekender er der blevet afholdt 6 løb i Trimtex MTBO cup og Dansk MTBO Cup.

D. 15.-17. maj blev der afviklet konkurrencer i Viborg, Skive og Karup. 3 meget forskellige terræner og meget forskellige løb, men alle meget udfordrende.

På herresiden blev løbet i Skive meget udslagsgivende for weekendens samlede konkurrence da en del ryttere tydeligvis ikke havde læst instruktionen grundigt nok, og valgte at køre over de gule områder, hvilket ikke var tilladt. Dette resulterede i at størstedelen af deltagerne efterfølgende måtte diskvalificeres og dermed kunne Rasmus Folino Nielsen tage den samlede sejr. Han fik selskab af Cæcilie Christoffersen, som sejrede på damesiden med 2 sejre og en 2. plads.

Resultater:
Sprint i Viborg: http://www.viborgok.dk/o-loeb/index.php/resultater-mtbo-sprint-150502015

Lang i Skive: http://www.skiveam-orientering.dk/A/Arrangementer/2015/~/media/2A15D98420DE4C70B3C54C5748119A0C.ashx

Mellem i Karup: http://etiming.dk/MTBO%202015/result%20klassisk%20trimtex.PDF

I den netop overståede weekend stod den så igen på MTBO, denne gang på Sjælland.

Med Sprint i Frederiksværk, Lang i Aggebo - et nyt terræn for MTBO - og afsluttende med Mellem i Teglstrup Hegn, som sidste år blev anvendt til World Cup. Igen 3 særdeles velorganiserede og udfordrende løb. Konkurrencerne havde besøg af finske Jussi Laurila, som har flere sejre i world cup sammenhæng, senest i starten af maj hvor han vandt langdistancen i Ungarn. Jussi viste også god stabilitet og leverede det bedste resultat overall. På danskersiden var det dog Rasmus Søgaard der kunne tage sig af sejren i denne afdeling af Trimtex MTBO cup, mens der på damesiden var der tæt konkurrence mellem Cæcilie Christoffersen, Nina Hoffmann og Anke Dannowski. Vinderen skulle dog findes blandt de to sidstnævnte, da Cæcilie senere på weekenden blev diskvalificeret for at have kørt gennem et gult område på fredagens sprint. Nina og Anke var à point efter de 3 løb og vinderen måtte findes på samlet brugt tid, og her trak Nina Hoffmann det længste strå.

Resultater:
Sprint i Frederiksværk: http://www.tisvildehegnok.dk/wp-content/uploads/2015/05/Resultat-MTB-O-22-05-2015.pdf

Lang i Aggebo: http://www.alleok.dk/Staevner/MTBO%20Pinse/Resultat.pdf

Mellem i Teglstrup Hegn: http://www.hsok.dk/orienteringsafdelingen/arrangementsudvalget/MTB-O%20Pinse%202015/Resultater.html

Løbene fungerede også som udtagelse til EM som afvikles om 14 dage i Portugal. EM-truppen offentliggøres senere.

DOF på Facebook

Sponsorer

Cowi
Trimtex
Sportident
Løberen
Silva
Klinik
Godik
Sportlyzer
Grafisktrykcenter

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF