Af Bjarne Hoffmann

Torsdag aften afviklede Vejle kommune deres årlige Sports Galla, hvor de hædrede deres mange talentfulde udøvere og dygtige trænere og ledere. Det blev en aften hvor orienteringssporten, OK Gorm og i særdeleshed Pernille Buch og Josefine Lind var i fokus.

I første omgang var der en række årgangsmestre på scenen for at modtage kommunes hæder for deres mesterskaber i 2014 og der var OK Gorm og SNAB Vejle særdeles vel repræsenteret.

En af de første, større, priser der skulle overrækkes var Elite Vejles Talentudviklingspris og blandt de 3 nominerede faldt valget på Pernille Buch for hendes arbejde i Team Vejle orienteringen og TC Vejle, som hun driver med stor dedikation og dygtighed sammen med Anette Lund.

Sidste år blev Josefine Lind hædret med titlen ’Årets Sportsnavn’, men den fik lige et ’nyk’ op i år, da hun modtog aftenens fornemmeste pris, med det knap så prangende navn, ’Lokalavisens Sportspris’. En pris på ikke mindre end 25.000 kr., der tildeles et talent i alderen 13-18 år, med bopæl i Vejle kommune.

Stort tillykke til Pernille og Josefine med de fine priser.

DOF på Facebook

Sponsorer

Cowi
Trimtex
Sportident
Løberen
Silva
Klinik
Godik
Sportlyzer
Grafisktrykcenter

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF