Den 29. april er det igen tid til til at Finde vej i Danmark, når Find vej Dagen bliver afholdt. I 2016 havde vi 50 events fordelt over hele landet, inklusiv en event i Nuuk.

Find vej Dagen er den perfekte event for klubben, i forhold til at blive fundet af den motionsglade og nysgerrige familie, der leder efter et familievenligt arrangement.

Det er tit svært for orienteringsklubben at "bryde" igennem alle de forskellige tilbud, der findes rundt omkring, mange af dem er nemmere at komme til, og måske lidt mere kendte på grund af TV dækning eller medie-opmærksomhed.

Mange klubber har oplevet stor succes ved at afholde arrangementer efter deres Find vej Dag, for at få fat på de familier, der havde en sjov dag i skoven til Find vej Dagen.

Her fra kontoret hjælper vi til med at fremstille promovationsmateriale, postkort, flyers, og ligeledes med promovation på de sociale medier.

Vi glæder os til at arbejde sammen med alle klubberne igen i år - invitationen er blevet sendt ud, og hvis i ikke har fået den endnu, så skriv gerne til mig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
________________________________________

DOF på Facebook

Sponsorer

Cowi
Trimtex
Sportident
Løberen
Silva
Klinik
Godik
Sportlyzer
Grafisktrykcenter

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF