Henrik Rindom Knudsen bliver ny redaktør på magasinet Orientering

Efter to år i spidsen for DOF’s medlemsblad Orientering har Camilla Bergmann valgt at trække sig. Hendes afløser er fundet i redaktionen og bliver Henrik Rindom Knudsen, som overtager ansvaret fra det første nummer i 2017.

Camilla har været glad for jobbet og samarbejdet med redaktionen, men har valgt at lægge sin energi i andre projekter:

”Det har været to super gode år med en redaktion bestående af kompetente skribenter og et godt samarbejde med bladets layouter. Derfor ser jeg frem til at fortsætte i det stærke team som skribent på bladet,” siger Camilla.

Camillas byline vil altså fortsat være at finde i bladet, ligesom hun fortsætter som medlem af DOF’s kommunikationsudvalg.

Henrik Rindom Knudsen bliver ny mand til at føre bladet videre. Han har været en del af redaktionen siden 2013 og er under uddannelse til journalist. Han ser frem til at fortsætte opgaven med at samle alle de gode danske orienteringshistorier og samtidig beskrive nye tendenser og finde på løsninger på de problemer, klubberne måtte kæmpe med.

I efteråret blev der foretaget en tilfredshedsundersøgelse af Orientering, som viste bred tilfredshed med bladet, og Henrik varsler da heller ikke markante ændringer:

”Vi vil fortsat levere et blad, der favner hele DOF’s målgruppe, både unge og gamle, samt motionisten og eliteløberen. Jeg pusler med et par nye ting. For eksempel lidt mere plads til MTBO og et internationalt perspektiv, når det er noget, der kan gavne eller inspirere de danske klubber,” siger Henrik.

Det seneste halve år har Henrik været praktikant på det Internationale Orienterings-Forbund, og fra februar kommer han hjem til Danmark som journalistpraktikant på Samvirke.

Spørgsmål eller forslag til historier kan rettes til Henrik Rindom Knudsen på tlf 2636 3180 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. .

DOF på Facebook

Sponsorer

Cowi
Trimtex
Sportident
Løberen
Silva
Klinik
Godik
Sportlyzer
Grafisktrykcenter

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF