Juniorlandstræner Jesper Stamp har fået nyt job udenfor sporten, og har derfor opsagt sin stilling i DOF

Nye udfordringer og et nyt job i konsulentbranchen er vanskeligt at kombinere med en 50% ansættelse som juniorlandstræner i DOF.

Efter grundige overvejelser har juniorlandstræner Jesper Stamp derfor truffet beslutning om at opsige sin ansættelse i DOF med udgangen af december.

- Det har været en svær beslutning at stoppe som juniorlandstræner. Juniorlandsholdet består af 16 fantastiske unge mennesker, som jeg virkelig gerne ville hjælpe på deres vej mod verdensklasse. Ligeledes er det svært at skulle sige farvel til fagligt stærke og meget passionerede trænerkollegaer, noget jeg vil savne meget, fortæller Jesper Stamp om sin beslutning.

Jesper Stamp har været en vigtig person i DOFs talentudvikling igennem 3 år. Først som U16-landstræner og det sidste år som juniorlandstræner.

Jespers arbejde som U16-træner har bl.a. medvirket til at juniorlandsholdet i dag består af en stor gruppe unge løbere, der alle drømmer og arbejder målrettet mod at nå verdensklasse. Et arbejde der forhåbentlig folder sig fuldt ud og viser resultater i løbet af de kommende år.

- Det er med beklagelse, at Jesper Stamp ikke længere skal være en del af forbundets juniorlandstrænerteam. Dansk Orienterings-Forbund har været glade for Jespers indsats, og håber at der også i fremtiden kan være mulighed for at trække på Jespers kompetencer. Vi ønsker ham al mulig held og lykke med det nye job, udtaler sportschef Lars Lindstrøm.

Alle opgaver omkring juniorlandsholdet vil foreløbig blive varetaget af Jeppe Ruud indtil et nyt juniorlandstrænerteam er sammensat.

Stillingen som juniorlandstræner vil senere i dag blive slået op på DOF's hjemmeside.

DOF på Facebook

Sponsorer

Cowi
Trimtex
Sportident
Løberen
Silva
Klinik
Godik
Sportlyzer
Grafisktrykcenter

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF