Skip to main content

OK Pan og Faaborg vandt stafetguld i Gribskov

| Administrator | Nyheder 2016

Pans herrer vandt både guld og sølv, mens Faaborg igen er stafetmestre på kvindesiden

OK Pan Århus' herrer levede fuldt ud op til favoritrollen, mens Faaborgs damer lidt overraskende snuppede guldet ved DM Stafet i Gribskov og Harager Hegn lørdag eftermiddag.

I herreklassen var OK Pan forsvarende mestre og stillede til start med akkurat de samme løbere, der vandt guld i St. Hjøllund i fjor. Og allerede på førsteturen viste Rasmus Djurhuus at Pan havde tænkt sig at tage guldet med hjem til Aarhus igen ved at løbe en stærk førstetur og sætte de fleste konkurrenter til vægs. Verdensmesteren Søren Bobach og Jonas Munthe fulgte op med stabile ture og slog på den måde spændingen ihjel ved at vinde med mere end to minutter samlet.

At Pan i øjeblikket har den største elitegruppe i seniorklasserne blev understreget ved, at sølvmedaljerne også endte i Aarhus. Holdet med Giacomo Frattari, Otto Simosas og den svenske landsholdsløber Johan Runesson var på samtlige ture en smule hurtigere end OK Øst, der så fik bronze i sensommersolen.

I D21 endte Faaborg-holdet på skamlens øverste trin efter en stærk afslutning af Emma Klingenberg på tredjeturen. Hun gik forbi Farum OKs Lea Reime og havde i mål mere end tre minutters forspring til sølvmedaljerne. Stafetsamarbejdet mellem PI, Skærmen og Amager OK fik bronze et stykke efter de øvrige medaljer.

FIF Hillerøds hold var på forhånd udråbt til favoritter, men førstetursløberen Nicoline Klysner fik på ærgerligste vis ikke stemplet målposten, og dermed endte FIF-damerne uden resultat.

I morgen løbes danmarksmesterskaberne på langdistance med samme stævneplads. De første løbere sendes afsted kl. 10.

Resultater:
Kvinder - 5,6-5,7 kilometer, 18 poster
1 Faaborg OK 1t.52.07 min (Caroline Gjøtterup, Sarah Kathrine Nissen Petersen, Emma Klingenberg)
2. Farum OK 1t. 55.10. min ( Line Søderlund, Masha Semak, Lea Reime)
3. PiSkAmOK 2t.20.45 min. (Vera Mullerova, Mette Stub, Roser Marre Badallo)

Mænd - 7,8-8,0 kilometer, 23 poster
1. OK Pan Århus 1t.57.38 min. (Rasmus Djurhuus, Søren Bobach, Jonas Munthe)
2. OK Pan Århus 1t.59.54 min. (Giacomo Frattari, Otto Simosas, Johan Runesson)
3. OK Øst Birkerød 2t.01.12 min. (Michael Sørensen, Marius Thrane Ødum, Thor Nørskov)

http://dmstafetlang16.dk/