De tre medaljer giver grund til optimisme for fremtiden, siger Lars Lindstrøm efter VM i Sverige

Det var ikke kun Signe Klinting, Ida Bobach og Maja Alm, der havde grund til at hæve armene over hovedet, da de fik hængt sølvmedaljer om halsen efter den afsluttende stafet ved VM i Strömstad.

Også landstræner Lars Lindstrøm kunne gøre medaljeregnskabet op og konstatere, at to gange guld og en sølvmedalje til sammen bliver til tre medaljer - det samme som de ambitiøse forventninger til mesterskabet.

- Det blev jo en afslutning, som vi kun kan drømme om. De havde alle tre fine løb. Der var et par fejl undervejs, men det må vi jo forvente. Og så er Maja jo bare verdens bedste, siger Lars Lindstrøm med et slet skjult smil om munden.

- Vi er enormt stolte over at komme ud af VM med tre medaljer og det giver grund til optimisme for fremtiden, fortsætter han.

I VMs samlede medaljeregnskab slutter Danmark på tredjepladsen, efter værtslandet Sverige og Norge. Dermed fortsætter landsholdet også den imponerende medaljehøst, der gav seks VM-medaljer i 2014 og fire guldmedaljer i Skotland i fjor.

- Vi har jo haft det samme mål om tre VM-medaljer i de seneste fire år, og nu er vi i alt oppe på 13, så det er jo én foran gennemsnittet, konstaterer en smilende landstræner.

Det samlede medaljeregnskab kan ses i nedenstående link

http://liveresults.woc2016.se/index.php?lang=en&

DOF på Facebook

Sponsorer

Cowi
Trimtex
Sportident
Løberen
Silva
Klinik
Godik
Sportlyzer
Grafisktrykcenter

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF