Rolf Lund vandt guld til Veteran-VM på den lange distance

Rolf Lund havde noget, han skulle have revancheret efter skuffelsen på sprinten, hvor han kastede en medalje over bord, da han sprang over en post. Han revancherede sig på fornemste vis, da han løb en sikker guldmedalje i hus i H 60 klassen. Rolf var startet som 8. sidste i klassen, og kom i mål på en tid, der var 1:17 minutter bedre end Jorma Nissilä fra Finland. Så var det bare at vente på de syv, der var startet efter ham. Men ingen af de efterfølgende kom i nærheden, så 14 minutter senere kunne Rolf konstatere, at det var blevet til en guldmedalje.

I H 85 var der et tæt danskeropgør om bronzemedaljen mellem sølvmedaljøren fra sprinten Peter Larsen, og Palle Bay. Det blev Palle Bay der trak det længste strå og sikrede sig bronzen godt 1½ minut foran Peter Larsen på fjerde pladsen.

Det blev til yderligere to top 10 placeringer til Danmark. Sølvmedaljøren fra sprint i H65 Keld Johnsen blev nr. 6 – blot 52 sekunder fra bronzemedaljen, mens Tim Falck Weber sikrede sig en 7. plads i H 50, knap to minutter fra præmieskamlen.

http://www.wmoc2016.ee

DOF på Facebook

Sponsorer

Cowi
Trimtex
Sportident
Løberen
Silva
Klinik
Godik
Sportlyzer
Grafisktrykcenter

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF