Magnus & Mikkel på langdistancen


De to danske drenge på dagens langdistance Magnus Dewett og Mikkel Sørensen fik en god lang kuperet herrebane med et stærkt herrefelt.

Magnus blev nr.27. præcis 16 minutter efter vinderen i tiden 1.39.59.

"Han fortæller, at han er rigtig godt tilfreds. Desuden fortæller han, at han fik taget nogle gode velvalg og kun lavede ganske få småfejl. En placering som nummer 27 i et stærkt felt er mere end godkendt. Vi er godt tilfreds." udtaler Holdleder Emma.

Mikkel var yderligere 16 minutter efter Magnus på en 74. plads i 1.56.40.

"Mikkel Sørensen kommer lidt for sent til start og han har problemer på de første to poster. Med andre ord: en rigtig hård start på langdistancen. Herefter refokuserer han og løber ganske hæderligt. Han udtaler, at det var virkelig hårdt, og at kræfterne slap op til sidst." fortæller Emma.

Svenskerne fik tre mand i top-4 med Rasmuss Andersson på førstepladsen og Johan Runesson på tredjepladsen. Johan fik dermed bevist at vinterens træning i Aarhus bar frugt.

Se herreresultatlisten http://wuoc2016.hu/files/long/wuoc2016_long_or_m.pdf

Hos damerne blev det til finsk guld og bronze i en tættere afgørelse end hos herrerne. Se resultatlisten http://wuoc2016.hu/files/long/wuoc2016_long_or_w.pdf

På arrangørernes hjemmeside er der adgang til baner, fotos og andre lækkerier.

I morgen er det tid til Mix-stafet i downtown Miskolc med start kl.17.00.

Caroline har fået betroet førsteturen. Jakob og Magnus løber de to herreture, før den rutinerede holdleder Emma afslutter det danske Mix-stafethold.

Og ja, det er LIVE via arrangørernes hjemmeside !

http://WUOC2016.HU

DOF på Facebook

Sponsorer

Cowi
Trimtex
Sportident
Løberen
Silva
Klinik
Godik
Sportlyzer
Grafisktrykcenter

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF