Sejr til Roskilde-sejrherren

I dagens sprint til WUOC blev det i herreklassen til en sejr til Kristian Jones, GBR som vi her i DK især husker for bedstetiden i Roskilde sidste år til DM-Sprint et sekund foran Søren Bobach ( http://www.okr.dk/loeb/dmsprint2015/resultatliste.htm ). I dagens løb var han hhv 33 og 42 sekunder foran de to schweizere Jonas Egger og Florian Schneider.

Jakob Edsen blev bedste danske herreløber på en 18.plads 45 sekunder fra en podiumplads, men 17 sekunder foran forårets Aarhusianske træningsmakker, Johan Runesson, SWE.

Jakob udtaler: "Det var super udfordrende og svært at overskue hvad der var hurtigst. Så det var bare at tage det vejvalg man først ser og så prøve at udføre det bedst muligt."

Magnus Dewett blev nr.42 i en tid 44 sekunder langsommere end Jakob.

Magnus udtaler: "det er sådan et løb hvor man ikke ved om man har løbet godt. Det må man hjem og se på stræktiderne. Det er for komplekst til man kan vurdere hvad er hurtigst."

Mikkel Sørensen fik en tung start på WUOC efter at han gik helt galt lige efter kortskiftet og udgik.

Hos damerne blev Caroline Gjøtterup en flot nr.23. i en tid 1.36 fra podium.

Landsholdsleder Rasmus Folino citerer Caroline for at "hun var godt tilfreds med sit løb. Dog med mange små stop for at holde styr på niveauforskellene og de små passager."

Det var et krævende sprintterræn, hvor især et parti mit på banen i en park i et stejlt område med masser af terrasser, hegn, mure og forbudte områder var krævende.

Om konkurrencen sammenfatter Rasmus: "Super udfordrende sprint. God konkurrenceerfaring for løberne som blev presset maksimalt teknisk, mentalt og fysisk især på slottet, som kommentatoren omtaler som "The Labyrint".

Tjek selv baner via linket nedenfor.

http://wuoc2016.hu

DOF på Facebook

Sponsorer

Cowi
Trimtex
Sportident
Løberen
Silva
Klinik
Godik
Sportlyzer
Grafisktrykcenter

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF